top of page
tiara_b719ca803a8ac4ce1f89b77720e2c46f_1521558903000.jpg
Chefsbar Seinpost.png

Beste gast,

 

Wij hebben groots nieuws. Per 1 juni zullen wij onze Chefsbar verhuizen naar Scheveningen en verdergaan onder de naam Chefsbar Seinpost.

 

In de 5 jaar in Delft hebben we veel mooie momenten gehad en leuke gasten mogen ontmoeten. Hier hebben we erg veel plezier uit gehaald en we willen iedereen hiervoor bedanken. Maar we hebben ook veel uitdagingen moeten doorstaan. Het aflopen van onze huurtermijn gaf ons het duwtje dat we misschien onbewust zochten.

 

De meest gestelde en ook logische vraag was: Blijven jullie in Delft? Wij hebben hier lang geprobeerd aan vast te houden, maar een locatie in Delft bleek een lastigere opgave dan gedacht. Toen wij de vraag kregen of wij interesse hadden in het culinair iconische pand Seinpost, konden we hier eigenlijk geen nee tegen zeggen. Dit is zoals ze zeggen een "ONCE IN A LIFETIME" kans die we met beide handen aan willen nemen.

 

Wij zijn ons er zeker van bewust dat dit voor veel van onze gasten best uit de route is, en wij hopen natuurlijk dat we jullie ook in Scheveningen weer mogen verwelkomen. Wij streven ernaar de kwaliteit, service en ambiance in Chefsbar Seinpost door te zetten, maar dan op een locatie die ruimte biedt voor onze ambities. We zullen jullie de komende periode op de hoogte houden van de voortgang.

 

Met vriendelijke groet,

Raymond & Maurice

bottom of page