Beste Gast

 

In deze roerige tijden denken Maurice en ik aan alles wat wij al bereikt hebben in een jaar tijd. Trots zijn wij als startende ondernemers op onze chefsbar, de culinaire groei en de vrienden die we maakten. Arjen van Berkum en Linda Tonkes zijn zulke vrienden. Zij zijn regelmatig te gast bij ons en wij zijn dankbaar voor hun overtuigend vertrouwen in ons.

Beide ook ondernemers met passie, zetten een unieke actie op poten om ons door barre tijden te loodsen. Zodat wij hen weer mogen ontvangen wanneer dit voorbij is. Hun bedrijf CM partners, een gericht op online trainingen bied een training aan t.w.v 500 euro, waarvan 100% van de opbrengst bedoeld is om ons te ondersteunen. Wij zijn er nog stil van! Maar ik citeer Arjen; Jongens, niemand doet het alleen in deze tijd.

Wat krijg je voor deze € 500 euro

- Een gesigneerd exemplaar van het boek CATS CM® versie 4: Van werken aan contracten naar contracten die werken (stond dit jaar op nr. 2 bij Managementboek.nl).
-Een online Executive Masterclass van 2 x 3 uur waarin de mensen achter CATS CM® je meenemen in de wereld van contractmanagement. Waarom is contractmanagement zo belangrijk, wat levert het je op en hoe kun je het als organisatie als echte waardedrijver laten werken. CATS CM® is de de facto standaard methode voor contractmanagement en wordt door heel veel bedrijven en overheden al volop gebruikt en erkend als methode om grip te krijgen op individuele contract, je contractportfolio en je zakelijke ecosysteem.
-Zodra het weer veilig kan een uitnodiging voor een avond helemaal los met fantastisch eten en goede wijnen bij Raymond en Maurice, de helden achter Chefsbar Centre.
-Last but not least, de kans om twee jonge gedreven ondernemers door deze ingewikkelde tijd heen te helpen.

Je kunt ook meedoen in deze actie door de onderstaande link te volgen naar de site van CMpartners en je daar aan te melden!
 En dan zien wij jou graag waneer we de deuren weer openen op een geweldig netwerk diner in Chefsbar Centre


 

met culinaire groet

Raymond Slats en Maurice Hagenaar

Ontwerp zonder titel (6).png
CMpartners.png
Chefsbar Centre
Voorstraat 20a
2611 JR Delft
0152220022 
Info@chefsbarcentre.nl
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor - grijze cirkel
Wat vind je van onze websiteWat vind je van onze website
Openingstijden
maandag            
dinsdag              
woensdag        
donderdag     
vrijdag              
zaterdag            
zondag                        
De keuken is geopend van 12:00 tot 14:30 en van 18:00 tot 22:00
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out
16:00 - 18:00 take out