Ambacht en beleving. Van lunch, diner tot ontspannen je dag afsluiten in onze lounge. Bij chefsbar Centre kan je ieder moment van de week even op pauze drukken en genieten van verfijnde gerechten, spannende bites, mooie wijnen en een gezellige sfeer. 
12:00 - 14:00. vanaf 12 uur serveren we een uitgebreide of juiste snelle lunch volledige aangepast op  u en uw gasten. Maar wel met de service die u van ons gewend bent. Wilt u nog even niet terug naar kantoor, dan mag u lekker bij ons blijven in de lounge. 
12:00 - 23:00. Klaar met werken? maar nog niet klaar met de dag? Zoek een plek aan onze chefsbar of in onze lounge. Lekker ontspannen met vrienden of collega's, proef onze bites en geniet van onze zorgvuldig samengestelde drankenkaart en muziek. Doe mee aan onze gezellige "let's meet " events en is het gezellig? geen punt, dat vinden wij ook! dus  je mag ook gewoon tijdens diner blijven borrelen. 
18:00 - 22:00. Zit u nog lekker in de ontspannen sfeer, blijf dan nog wat langer en ervaar wat de chefs letterlijk op tafel zetten. Maurice en Raymond serveren een meerkeuze chefs-menu met huisgemaakte specialiteiten, mooie wereldse smaken en unieke combinaties. Wat ze vervolgens graag zelf bij u op tafel zetten en toelichten. 
Chefsbar Centre
Voorstraat 20 
2611 JR Delft
0152220022 
Info@chefsbarcentre.nl
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor - grijze cirkel