top of page
CBCchefsbar_green logo.png

Workshops.

De basis van een goed restaurant is de kwaliteit die uit de keuken komt. Wij geloven als chefs in een ambachtelijke keuken, waar alles in huis bereid word. De reden hiervoor is dat je de volledige controle over de smaak, diepgang en textuur van je gerecht hebt. 
Maar wat ook een net zo grote rol speelt is het plezier die wij halen uit het creatieve proces van nieuwe gerechten bedenken en het zien genieten van onze gasten.  
Dit plezier willen wij graag delen met onze gasten die de liefde voor koken delen. Wij bieden de volgende mogelijkheden. 
Workshop 3 of 4 gangen lunch bereiden.
Gezelschap van 4 t/m 8 personen.
Het gezelschap zal in kleine groepjes elk een gang voor zijn rekening nemen. De gangen bestaan uit uitdagende componenten die wij tot in de details zullen uitleggen en in hoe je dit kunt toepassen. 
Nadat alle componenten zijn gemaakt zal iedere groep zijn gerecht samen afmaken, hierbij zullen wij tips geven over hoe je een gerecht afmaakt maar ook opmaakt. Zodat jij als een echte professional indruk kan maken op je gasten als je thuis kookt. Daarna zullen we aan tafel gaan en met het hele gezelschap en zullen ook de wijn/spijs combinatie toelichten. 
Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande vragen voor ons hebben of heb je een idee over wat je graag zou willen zien of doen neem dan vooral contact met ons op.
Neem voor data, mogelijkheden en prijzen contact met ons op. 
met vriendelijke groet
Maurice & Raymond
bottom of page