Reserveren.

Menu
Wij hebben met veel plezier en passie ons chefsmenu samengesteld. Wij serveren geen a la carte. Wel kan je als je wilt zelf gerechten uit het menu kiezen, hier rekenen we een meerprijs voor. Wij serveren 3, 4, 5 of 6 gangen tijdens diner. Je kunt ook ons 8 gangen proeverij menu nemen, dit serveren wij uitsluitend op reservering. 

Groepen
Chefsbar Centre is door het unieke concept een perfecte plek om met groepen op een leuke manier te komen lunchen of dineren. 

Het restaurant heeft een maximale capaciteit van 45 gasten en is exclusief te boeken voor groepen óók op onze sluitingsdag Dinsdag.

Stuur een mail naar info@chefsbarcentre.nl dan maken wij graag een afspraak met u om uw aanvraag door te spreken.

Parkeertips

Parkeren
Om te voorkomen dat je na jouw gezellige avond  voor verassingen komt te staan, geven wij je graag de volgende parkeeradviezen.
Je kunt makkelijk vrij parken in de rand van de stad, Vanaf bijvoorbeeld de bonairelaan is het 15 minuten lopen. Er zijn ook diverse betaalde parkeerlocaties op loopafstand.
phoenix garage,                 € 3,10 per uur.  5 min.
prinsenhof garage,           € 3,10 per uur.  5 min. 
paardenmarkt,                   € 3,20  per uur.  6 min. 
Voor meer parkeeradviezen kunt je deze link volgen               De binnenstad van Delft is autoluw en parkeren is zonder vergunning alleen mogelijk in de parkeer garages en parkeerplaatsen. 
Wij zijn ook met openbaar vervoer goed te bereiken, Delft CS is op 10 minuten loopafstand.