CHEFSMENU
Gepekelde zalm-forel / Bietjes / Mierikswortel / Delfs uitje
Gruner Veltliner 2019 - Dornberg - Oostenrijk
Scholfilet / Kipcrumble / Rouille / Zoete aardappel
Zoet-zure bloemkool*
Pinot Blanc 2018- Schlumberg- Frankrijk
Iberico buikspek / Gerookte paling / Snert
Pastinaak / Oerpeen**
Chardonnay -
Fazant / Zwarte knoflook / Char siu bouillon***
Spatbugunder - Einz zu Einz - Oostenrijk
Hertfilet en stoof / Spruitje / Paddenstoelentaartje
kastanje / Eigen jus met Kriekenbier
Cabernet Sauvignon / Carmenere 2018 - Montgras - Chili
Walnotentaartje / Gepocheerde peer
Roomijs van witte chocolade en blauwe kaas
Couteux de Layon - Chateau de Fresne - Frankrijk
3 gangen € 32,50
4 gangen € 42,50*
5 gangen € 52,50**
6 gangen € 59,50***
De hoeveelheid sterren geeft aan bij welke gang dit gerecht komt.
Wil je afwijken van het menu, dat kan! Wij rekenen hier €3,- voor!
Het Chefsmenu is uit te breiden met
Selectie van kazen van het "kaasatelier" / notenbrood / garnituur
€ 12,50
Wijnarrangement € 6, 50- per glas
half wijnarrangement € 4,- per glas
Alcohol vrij arrangement € 5,50 - per glas