top of page
CBCchefsbar_green logo.png

Groepen.

Groepen

 

Wat leuk dat je onze chefsbar hebt uitgekozen! Of je nu zoekt naar een locatie voor een diner, een borrel of misschien wel de perfecte plek voor jullie huwelijk, wij denken graag met je mee? Maar omdat ieders wens uniek is, willen wij graag op persoonlijk vlak met je meedenken. 

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen we graag persoonlijk contact met u om te bespreken wat je precies zoekt. Op die manier kunnen wij inspelen op jouw specifieke wensen. 

Lunch

Zoekt je een locatie voor een lunch, wij kunnen tot 24 personen aan een tafel serveren of 50 personen verdeeld over diverse losse tafels. Het aantal gangen en invulling van het menu kan natuurlijk varieren en is afhankelijk van jouw wens. 

Diner

Zoekt je een locatie voor een diner, wij kunnen tot 24 personen aan een tafel serveren of 50 personen verdeeld over diverse losse tafels. Het aantal gangen en invulling van het menu kan natuurlijk varieren en is afhankelijk van jouw wens. 

Lounge

Onze gezellige Chefsbar en lounge lenen zich uitstekend voor een zakelijke borrel, ofwel een combinatie van een borrel en lunch of diner. In de warme maanden hebben wij de beschikbaarheid over een besloten binnentuin welke een knusse mediterane sfeer uitademt. 

Walking Diner,

Best of both worlds! dat kan lekker ongedwongen borrelen met heerlijke hapjes. 

Bruiloft

Op zoek naar een trouwlocatie, wij denken graag met jullie mee om een jullie grote dag nog iets perfecter te maken. 

Prijzen

De onderstaande prijzen zijn prijzen die wij hanteren in onze chefsbar. Maar omdat wij graag maatwerk leveren bieden we je na overleg een offerte afgestemd op jouw wensen, Daarom vragen wij je contact met ons op te nemen zodat wij met jou mee kunnen denken. 

Chefsmenu 


3 gangen    € 32.50

4 gangen    € 42.50 

5 gangen    € 52.50

6 gangen    € 59,50

 

Begeleidend arrangement

3 gangen     € 19,50

4 gangen     € 26,-

5 gangen     € 32,50

6 gangen     € 39,-

bottom of page