CBCchefsbar_green logo.png

Menu.
November

5 gangen € 55,50

8 gangen proeverij* € 79,50

*reserveren gewenst

Tartaar van makreel

Zoete aardappel / Krokante tuinboon / Yoghurt / Gefermenteerde limoen

Limoen vinaigrette

Coquille & Kalfstong

Eendenlever / Knolselderij / Biet  

Madeira vinaigrette

Gegrilde heilbot

Le puy linzen / Lardo di collonnata / Winterpeen 

Vadouvan saus

Gebraden hazenrugfilet

Pastinaak / Gekarameliseerde appel / Peterseliewortel / Rode kool

Eigen jus

Pure chocoladetaart

Honeycomb / Truffelroomijs

 of 

Selectie van kazen van het "Kaasatelier"

Huisgemaakt brood

suppl. € 5,00

 

Spreekt ons menu je aan? Reserveer hier vast je tafel. Heb je vragen over zakelijke diners, neem gerust contact op met ons. 
Ons menu wisselt elke eerste Woensdag van de maand
De gerechten zijn een gebaseerd op dagelijkse aanvoer van verse producten en kunnen afwijken*