top of page
CBCchefsbar_green logo.png

Nieuws

Aanpassing Chefsmenu
Na de eerste lockdown van Corona, besloten wij dat we graag onze kwaliteit wilde ontwikkelen, om zo onze gasten een smaakvolle avond te bieden. Wij stapte van onze a la carte kaart af en gingen alleen nog de focus leggen op de kwaliteit van ons chefsmenu. Wij serveerde 3 tot 6 gangen met later nog een uitbreiding naar 8 gangen. Omdat we graag door blijven ontwikkelen, Hebben we besloten per 1 september afscheid te nemen van ons 3, 4 en 6 gangen menu. Wij serveren dan uitsluitend een 5 gangen en 8 gangen menu! Hiermee hopen we met ons hele team een nog mooiere ervaring te mogen bieden.    

Meubilair
Wij zijn trots om te kunnen mededelen dat wij zo goed als klaar zijn met het vernieuwen van ons restaurantmeubilair. Wij wilde graag een wat rustigere uitstraling. Wij hebben (bijna) alle vierkante en rechthoekige tafels vervangen met robuuste ronde tafels van acaciahout. Helaas betekent dit wel dat we grotere gezelschappen niet meer samen aan een tafel kunnen plaatsen. Gelukkige kan je wel met een groot gezelschap naast elkaar zitten om onze ruime ronde banken. Wij hebben naast de tafels ook de stoelen en banken vervangen voor nog meer comfort. Heb je vragen over grotere gezelschappen en de mogelijkheden, neem dan vooral contact op.

Binnentuin 
We verwachten mooi weer de komende periode. Wij verwelkomen jullie graag in onze binnentuin voor een aperitief. Helaas kan het voorkomen dat wij ivm een beperkte personeelsbezetting geen diner serveren in de binnentuin. Na het aperitief nodigen wij jullie dan uit in ons restaurant. Bedankt voor jullie begrip hiervoor!

 
bottom of page