Hoi! Ik ben willem

Wat leuk dat jullie meekijken met het maken van het broodje met een willem zuurdesem. Het deeg maken doen we op zaterdag (Stap 1&2). Daarna mogen de broodjes een nacht in de koeling staan om te werken. Op zondag laten we het brood rijzen op een warme plek en kunnen we het afbakken (Stap 3&4)

Stap 1 deeg maken

Stap 2 broodjes vormen

TIP VOOR HET RIJZEN. Verwarm je oven op de laagst mogelijke stand, dit is over het algemeen 50 graden. Zet de broodjes er in en de oven uit. Zo creëer je een lekkere warme omgeving voor je brood om te rijzen. Dan gaat het een stuk sneller. 

Stap 3 brood afbakken

Stap 4 brood uit de oven

Leuk dat je hebt meegedaan!  is het gelukt? Laat je broodje zien op social media van papa of mama met @chefsbarcentre, dan kunnen wij zien hoe mooi je broodje is geworden!